Jump to content

Recommended Posts

I wanted to set up a VPN connection with HMA. But it dosn't want to work I always get "Faild to communicate with router." I tried to solve it with this Guide and also did several reboots and factory resets. Any solution?

 

VPN Logs:

Fri Jan 27 05:20:05 2017 NOTE: the current --script-security setting may allow this configuration to call user-defined scripts
Fri Jan 27 05:20:05 2017 Socket Buffers: R=[87380->131072] S=[16384->131072]
Fri Jan 27 05:20:05 2017 Attempting to establish TCP connection with [AF_INET]199.58.165.26:443 [nonblock]
Fri Jan 27 05:20:06 2017 TCP connection established with [AF_INET]199.58.165.26:443
Fri Jan 27 05:20:06 2017 TCPv4_CLIENT link local: [undef]
Fri Jan 27 05:20:06 2017 TCPv4_CLIENT link remote: [AF_INET]199.58.165.26:443
Fri Jan 27 05:20:06 2017 TLS: Initial packet from [AF_INET]199.58.165.26:443, sid=efd3a160 2028c599
Fri Jan 27 05:20:10 2017 VERIFY ERROR: depth=1, error=self signed certificate in certificate chain: C=UK, ST=London, L=London, O=Privax Ltd, OU=HMA Pro VPN, CN=hidemyass.com, [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script>
Fri Jan 27 05:20:10 2017 TLS_ERROR: BIO read tls_read_plaintext error: error:14090086:lib(20):func(144):reason(134)
Fri Jan 27 05:20:10 2017 TLS Error: TLS object -> incoming plaintext read error
Fri Jan 27 05:20:10 2017 TLS Error: TLS handshake failed
Fri Jan 27 05:20:10 2017 Fatal TLS error (check_tls_errors_co), restarting
Fri Jan 27 05:20:10 2017 SIGUSR1[soft,tls-error] received, process restarting
Fri Jan 27 05:20:10 2017 Restart pause, 5 second(s)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...