Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'wired'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Community
    • News & Announcements
    • Feature Ideas & Improvements for DumaOS
    • Community Discussion
  • Support
    • Knowledge Base
    • Latest Firmwares
    • DumaOS on Netduma R2 Support
    • Telstra Game Optimiser Support
    • DumaOS on NETGEAR Nighthawk Support
    • DumaOS on Netduma R1 Support
    • DumaOS Mobile App Support
    • Original Netduma R1 Firmware Support
    • Call of Duty Support
    • New Games for the Geo-Filter
  • Duma Army Lounge
    • Gamer Talk
    • TechnoBabble
    • Off Topic
  • International Language Forums
    • NETDUMA Français
    • NETDUMA Español
    • NETDUMA Deutsch

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


DumaOS Routers Owned


TS Model


Website URL


Skype


Twitter


Discord


Steam


PlayStation Network


Xbox Live


Nintendo Switch


Battle.net


Gamer Type


Favourite Genres


Connection Speed

Found 2 results

  1. Hey all, I’ve encountered quite a doozy of a problem recently. I had all my settings optimized as of late and was FINALLY enjoying a good gameplay experience on FIFA. However, over the weekend I started experiencing insufferable lag and unresponsiveness, worse than ever before. I checked my diagnostics from the Xbox dashboard and was shocked to find that my ping had doubled. Especially troubling was the fact that when wireless, my ping was cut in half, under 60ms. I therefore concluded that something must’ve happened to my Ethernet cord, ordered a new one, and plugged it in today. Unfortunately, it wasn’t that simple. I’ve now found that the newly wired latency is around 100ms and wireless at 60ms (using a brand new cat8 cable for wired). Can anyone please help??? It took months to get my connection dialed in and I’m at a complete loss as to what caused the change. Thank you in Advance 🙏🏼 🙏🏼
  2. Had my Netduma R1 now for 3 days and i've come across a rather serious issue. The Upload speed is not up to par. I first saw the issue on my PC where the upload speed was at an ridiculous low 3 Mbit/s, But the Download speed was at its normal rate 100 Mbit/s. At first i thought it was an issue with my ISP but they could not find any problems. I then had a trusted friend suggest that i needed to change the DNS settings on my PC. That i did and it worked, The upload speed is now even 100/100. But its story for my consoles. I tried changing the DNS settings on there too but no luck. The Upload speed is pretty much locked at 3 Mbit/s. Now, I know the speed test on the consoles may be inaccurate but to this extent? I've played around with various settings in the Congestion Controls, even the in the Miscellaneous Settings. Tried different setup tutorials but no luck. I'm now resorting to contacting you guys for further help as i cant seem to find a fix. Thank you.
×
×
  • Create New...