Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'virgin hub'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Community
    • News & Announcements
    • Feature Ideas & Improvements for DumaOS
    • Community Discussion
  • Support
    • Knowledge Base
    • Latest Firmwares
    • DumaOS on Netduma R2 Support
    • Telstra Internet Optimiser support
    • DumaOS on NETGEAR Nighthawk Support
    • DumaOS on Netduma R1 Support
    • DumaOS Mobile App Support
    • Original Netduma R1 Firmware Support
    • Call of Duty Support
    • New Games for the Geo-Filter
  • Duma Army Lounge
    • Gamer Talk
    • TechnoBabble
    • Off Topic
  • International Language Forums
    • NETDUMA Français
    • NETDUMA Español
    • NETDUMA Deutsch

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


DumaOS Routers Owned


TS Model


Website URL


Skype


Twitter


Discord


Steam


PlayStation Network


Xbox Live


Nintendo Switch


Battle.net


Gamer Type


Favourite Genres


Connection Speed

Found 3 results

  1. Good Morning, I’ve recently purchased the R2, which by the way the service was absolutely rapid. It was in my hands in under 24 hours so great work on the delivery!! My ISP is Virgin Media, I have a SuperHub 4 with approx 940 down and 34 up. I’ve used the router in modem mode previously with an older Nighthawk router with no issues. I followed the instructions and connected everything, but it seems to not get a connection. It doesn’t generate any WLAN Info in system info I just shows “disconnected”. So I started again and followed the support article here making sure to allow the time for everything to initialise. but still no internet connection. I can hardwire direct to the SuperHub and get a connection. I’ve tried different cables and have ruled out this. SuperHub has been restored back to factory. The only think I haven’t don’t is flash the firmware on the R2 Any suggestions?
  2. Good afternoon, I have a couple of questions regarding my Virgin Hub 4 in modem mode whilst connected to a Netduma R2. 1). Is it correct that when I place my Hub 4 in modem mode and connect to the R2 (or any other router) that I should expect to lose a slight bit of speed? 2). How precise is the connection benchmark in the DumaOS dashboard regarding the speed test? Has anyone tried it with the same setup as I am currently using and if so are your results what you should be expecting? Thanks in advance for any help and I'd just like to say that I'm loving the R2 and DumaOS a great combination!
  3. hi , just got my netduma and since i connected to virgin hub,my internet speed drops from 380 down and 20 up TO 40 down and 20 up . could you give any guidance as how to solve this ... got the virgin hub on modem enable. thank you
×
×
  • Create New...