Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'support'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Community
    • News & Announcements
    • Feature Ideas & Improvements for DumaOS
    • Community Discussion
  • Support
    • Knowledge Base
    • Latest Firmwares
    • DumaOS on Netduma R2 Support
    • Telstra Game Optimiser Support
    • DumaOS on NETGEAR Nighthawk Support
    • DumaOS on Netduma R1 Support
    • DumaOS Mobile App Support
    • Original Netduma R1 Firmware Support
    • Call of Duty Support
    • New Games for the Geo-Filter
  • Duma Army Lounge
    • Gamer Talk
    • TechnoBabble
    • Off Topic
  • International Language Forums
    • NETDUMA Français
    • NETDUMA Español
    • NETDUMA Deutsch

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


DumaOS Routers Owned


TS Model


Website URL


Skype


Twitter


Discord


Steam


PlayStation Network


Xbox Live


Nintendo Switch


Battle.net


Gamer Type


Favourite Genres


Connection Speed

Found 27 results

  1. I noticed my poe (verizon router to r1) link speed is 1000 mbits but for port 2 ( r1 to pc) its at 100mbits. I run speed tests and my up and download speed stay at around 100mb up/down. How do i go about fixing this. Thanks in advance Firmware Version2.1.3.29 DumaOS Version1.3.29
  2. On v.3.0.179 Restarted my modem and router and now Netduma will not connect to the Internet. I connected wired to modem, and internet is working fine. Did a factory reset on Netduma and still no internet through router. I am unable to connect to Wifi at all. When trying to do wired setup @ 192.168.77.1, it can't connect to the internet.
  3. buon giorno una info non riesco a portare a termine il preorder con playpal perchè mi chiede un codice cupon che non ho potreste aiutarmi?
  4. I am wanting to set up traffic prioritization for my PC while playing Call of Duty Cold War. What is the best way to set this up? Thanks!
  5. Hi! I purchased the NetdumaR2 a couple months back and have since been having my internet disconnect for 10-20 seconds at a time, usually every 30 minutes to an hour (at worst). This happens to all devices, connected both via ethernet and wifi. Sometimes it goes a day or two without happening, then the next day it will happen every 20 minutes for hours. I have been in contact with my ISP but they can't seem to figure out what's happening. I have updated the firmware of the router, factory reset it multiple times, but nothing seems to work. Another issue is that every time I restart the router with any device plugged into it via ethernet, the router apparently 'bridges' the connection and lets the device connected get an IP instead of the router (these were roughly the words of the tech support at my ISP, I may have slightly butchered the wording). This renders my entire network unusable until I call my ISP to manually kick the connection and restart the router again with no devices connected. Any help or suggestions would be appreciated thanks!
  6. Hello, I’m trying to setup my netduma r2 router. I have Spectrum internet and my internet works perfectly fine. When setting up my router and hooking it up to my modem and then computer it says I’m connected but have no internet access. Why is this? I’ve tried resetting both my spectrum modem and my r2 router but it does nothing. If I unplug the r2 router and stick to the modem provided by Spectrum my internet works fine again. Thanks for the read.
  7. Hello, so I did a hard reset on the router, my nat is in moderated, I did some port fowarding, also enable the rules on the Firewall, disabled Upnp, I enabled "Open" in the Wan setting and my NAT is still moderated. I did this when I first got my XR500 and I got to open the NAT, but since I did the reset I cant get the nat to open.
  8. Hey there I have just unboxed my Netduma R2, connected all the wires it can be found on the devices via wifi but the factory password when entered correctly just says it “ cannot connect to wifi WPApassword might not be correct “ it also says it needs a WPA2 password which I am typing so much I’ve almost got it memorised . Anybody experienced this issue?
  9. i'm asking for help because i can't stand to spend a lot of money on routers, internet, providers, vpn anymore, and until now play fifa 21 with absurd lag and my opponents with ping bigger than mine and low quality internet, many times playing with cell phone internet, they have no lag, while my players go ice skating on the field. It is not a problem of ea sports server, because if it were that, my opponents would be lagged. The tips from fifaaddcition do not help at all. The only game I have lag is fifa21. Please pay attention to my case, I live in Brazil, my internet is good, help me to configure netduma r2 for fifa 21, for what you love most in this life. My internet is 100 megs of download and 50 megs of upload. Below are the prints of the main screens. A question in print 3 - the small blank icon of the Allowed Server appears - this screen is from the beginning of FIFA - when it is the first connection to the ea sports servers. In print 4 - already starting this same white icon appears bigger, why does this happen? the game modes that i play in fifa are: rival division and ultimate team. the game modes of the fifa division rival and ultimate team, use amazon's dedicated data center within the ip ranges - 18.230.46. (0-250) and 15.228.44. (0-250). an example of this ip range is print 4. This data center is this white icon of print 4 - located in são paulo. I've used upnp active and disabled, I've used game port forwarding, maybe I need a combination of complete netduma r2 configuration for this fifa 21 game. Help me support, pleaseeeeeeeeeee. by google translation
  10. Having issues getting my friends router to stop showing double nat. what can i do?
  11. It was working fine until I could no longer access my DumaOS so I tried resetting it. I did so reading and tried a factory reset and resetting my modem multiple times. DumaOS said “couldn’t detect internet connection” and directed my to manually type in DHCP and other identifiers....
  12. Hi all, I need some help I have the NETDUMA R2 router and it works only half of the time.. when it works it is a God send but when its not it can be so annoying at times. I'm having an issue with my xbox ones NAT type. It either says "Getting Info" or "unavailable". I thought this was a problem with internet as my R2 is plugged into my ISP modem without any bridging involved. So last night I plugged in my XR500 and it worked fine! No NAT type issues! Then I was curious, so I updated my XR500 to the new DumaOS 3.0 beta software and when I did my xbox could not obtain a NAT type. So im wondering is this an issue with the firmware or do I need to do something on the backend. Please Help!! I love my R2 but this has been an issue. Thank you
  13. Guys whoever can help me optimize my settings ill really appreciate it I'm a cod player and I'm trying to have the least buffer bloat and ping as possible if anyone has some expertise in this field please lmk the support hasn't contacted me back after emailing them and I'm trying to fix this as fast as possible thanks so much to any of the help!
  14. Hi i did post in the review section about the issue I had on day one. It has been rather warm in my flat and when I first installed the router it would cut off after 20 to 30mins. I turn the router upside down which seemed to help. but last night at 1am it cut my internet off and the whole box locked up and couldn’t access the webui either. I tried to use the reset button on the back held it down for over 30 seconds and it doesn’t do anything. I unplugged it and left it for 20 mins plugged back in and the router did boot up but after 20-30mins it crashed again and no access to web ui again or no internet. I then unplugged again and left for 2 minutes and plugged back in router came back up again. So I reset the router in the web ui and on reboot it wouldn’t start up again until I unplugged it for 1 minute then it booted up again. But the same issues happened again. I’ve reset the router though we ui 6 times and the issues still Persist. i really don’t know what else to do there seems to be a hardware fault but I’m not sure any help will be great fully received
  15. Hi i did post in the review section about the issue I had on day one. It has been rather warm in my flat and when I first installed the router it would cut off after 20 to 30mins. I turn the router upside down which seemed to help. but last night at 1am it cut my internet off and the whole box locked up and couldn’t access the webui either. I tried to use the reset button on the back held it down for over 30 seconds and it doesn’t do anything. I unplugged it and left it for 20 mins plugged back in and the router did boot up but after 20-30mins it crashed again and no access to web ui again or no internet. I then unplugged again and left for 2 minutes and plugged back in router came back up again. So I reset the router in the web ui and on reboot it wouldn’t start up again until I unplugged it for 1 minute then it booted up again. But the same issues happened again. I’ve reset the router though we ui 6 times and the issues still Persist. i really don’t know what else to do there seems to be a hardware fault but I’m not sure any help will be great fully received
  16. Using the following config data (and regardless of what I seem to try) dumaOS on an R1 seems to endlessly loop a mullvad connection with a ping-restart, never properly connecting to the VPN: The error message is as follows: Which just endlessly loops. No variations of the config file that I've tried seem to work. I've also tried multiple servers as well to no avail. Can anyone help me figure out what's wrong? 😕
  17. Hi All, Had a power outage this morning and ever since then my XR500 router wont connect to the internet. The power light is on along with the ethernet lights but the internet light isn't working at all. I can confirm that my modem is connected to the internet and working properly. I've been able to connect a different router to the modem and that connects to the internet just fine. I've tried the reset button on the back, when I hit it the power light flashes but nothing changes. I've also tried all the unplugging and plugging back in methods with both the router and the modem and have had no luck. I cant access DumaOS to try a factory reset. Is there any other method to access the router and its settings? can you do it via USB? Any ideas as to why this might be happening would be much appreciated. Kind Regards, Ethan
  18. Whenever i reboot my r1 i lose connection to the internet and the wan ip changes to 192.168.1.100 which is a local address. The only way i can fix this is by factory resesting the router which obviously ins't a solution as i lose all my settings.
  19. I have serious problems with the geo filter. I briefly explain: I have two xbox connected on the same network. I set the location through the filter on the pacific ocean so as to find only the two consoles in the same lobby. Unfortunately, however, it only finds other people except the two consoles. How can I solve it? Here my settings.
  20. R1 debug version 1.03.6i running on rb-951g-2hnd After attempting to upgrade i keep getting disconnected from internet, and it randomly power cycles.
  21. Hi All, Figured I would post here after searching for firmware upgrade. All of the "apps" take FOREVER to load... some don't at all. Tried multiple browsers. I'm in IT and I've had a LOT of routers in my day. Should I nuke this? Would be great to have a mobile app too. The device also says there is a firmware update available, but when I attempt to upgrade the new version says it's the same as the existing. I should probably call Netgear, but I can't handle any more headaches right now. Oh last thing, trying to block streaming services on a schedule and it doesn't appear to be working as expected. Anyone else have these types of issues and if so, any ideas or advice?
  22. Hi, I have a big issue with my XR500: Since couple of days Dashboard, Geo-Filter, QoS and Network Monitor are NOT working anymore ,I have a spinner that load forever without loading the components. I can only access the Settings panel. Tried to reboot the router, tried on different browsers (Safari and Chrome) with the same result. Some can help me with this? Thanks, Leonardo
  23. Hello! So I am not sure where else to post any of this because the forums I have found don't answer anything for me. I just recently switched from 100mb internet down to 600mb down. When I plug directly into my modem, I am getting the proper speeds. When I hardwire into my router, I get about 40mb down. I have tried turning QOS off completely, I have tried turning sharing bandwidth off directly, and neither worked. I reset the router and set it up again prior to all this. I am not sure why it is throttling so hard. https://tds-test.speedtestcustom.com/result/0cc7ed10-4313-11ea-a3e5-f9e5ecea18c8
  24. This all started last night, whenever I navigate to the geo-filtering page, the page just hangs. If I open the console I see that there is an error with the white list file (something about an invalid token) I've tried... * Switching browsers (Chrome, FireFox, Edge, & IE) * Power cycling the router * Resetting the router * Doing a full 30-30-30 reset on the router Is there a way to manually reset that file or some other way to fix the problem? Please let me know if you need me to post any additional info?
  25. I can't connect to the Internet with any of my devices (Xboxs, IPhone, MacBook). I can get the router to connect to the r1 interface but can't get the netduma to connect to the Internet and I don't know what to do. I'm still confused on how you setup the netduma to my current router (ZyXel EMG 2306-r10a).
×
×
  • Create New...