Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'setting'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Community
    • News & Announcements
    • Feature Ideas & Improvements for DumaOS
    • Community Discussion
  • Support
    • Knowledge Base
    • Latest Firmwares
    • DumaOS on NETGEAR Nighthawk Support
    • DumaOS on Netduma R1 Support (Open Beta)
    • Original Netduma R1 Firmware Support
    • Call of Duty Support
    • New Games for the Geo-Filter
  • Duma Army Lounge
    • Gamer Talk
    • TechnoBabble
    • Off Topic
  • International Language Forums
    • NETDUMA Deutsch
    • NETDUMA Español
    • NETDUMA Français
  • 1 on 1 Support
    • Request 1 on 1

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


DumaOS Routers Owned


Website URL


Skype


Twitter


Discord


Steam


PlayStation Network


Xbox Live


Nintendo Switch


Battle.net


Gamer Type


Favourite Genres


Connection Speed

Found 3 results

  1. Hello, I have bad experience with my modem HH3000 Bell from Montreal (Canada) even with 400mb Fiber i have lags and latencies in my ps4 games, i bought Nighthawk XR500 and connected it with my modem and still have thoses issus and lags. So i bought "TP-Link MC220L Media converter Gigabit 1000 Mbps RJ45 " to delete my modem and connect fiber to xr 500 but i didn't work, so i set PPPoe as internet setting and my username and passeword from my ISP but it didn't work. So i saw a lot of people on internet that did it but in another routers there is the setting in other routers : - SFP insterted into the media convertor, attached to my RT-5300 in the WAN slot.- Connection will be PPPoE- enter your bell B1 username and your password.- in the LAN enter vlan 35 for Internet So please can you help me to connecte my xr 500 to Tp media converter with the right settings in router ?
  2. Hi, I have enable cookies ticked under misc settings prior to the power loss yet I lost some settings. The main issue is with the device manager. I had edited all the device names to reflect their use/owner and deleted some old ones no longer around but now those changes are gone. Also, I can't seem to get my router time use my PC clock time. I initially had to manually set the time to reflect my PC time as the NTP servers didn't seem to be doing anything. After a power loss (I'm on a UPS and had cookies enabled in the R1) the settings came back with the wrong time and I can't revert to using the NTP servers. I can still manually set the time but this behavior doesn't seem right. Are these known issues?
  3. Anybody from uk who can help me out with my new netduma iv tried loads of setting and still get laggy games on iw. i run vodafone broadband 73 up 19 down nothing i seam to do works any help would be greatful thanks
×
×
  • Create New...