Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'not loading'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Community
    • News & Announcements
    • Feature Ideas & Improvements for DumaOS
    • Community Discussion
  • Support
    • Knowledge Base
    • Latest Firmwares
    • DumaOS on Netduma R2 Support
    • Telstra Game Optimiser Support
    • DumaOS on NETGEAR Nighthawk Support
    • DumaOS on Netduma R1 Support
    • DumaOS Mobile App Support
    • Original Netduma R1 Firmware Support
    • Call of Duty Support
    • New Games for the Geo-Filter
  • Duma Army Lounge
    • Gamer Talk
    • TechnoBabble
    • Off Topic
  • International Language Forums
    • NETDUMA Français
    • NETDUMA Español
    • NETDUMA Deutsch

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


DumaOS Routers Owned


TS Model


Website URL


Skype


Twitter


Discord


Steam


PlayStation Network


Xbox Live


Nintendo Switch


Battle.net


Gamer Type


Favourite Genres


Connection Speed

Found 2 results

  1. Hallo zusammen, nach leider geringem Erfolg im Netgear Forum hier nochmals die Suche nach Hilfe 🙂 Hier mein Post aus dem Netgear Forum: Hallo zusammen, ich habe seit einigen Tagen das Problem, dass ich mich auf den XR700 über die Oberfläche routerlogin.net einloggen kann. http://routerlogin.net/adv_index.htm hingegen klappt noch. Ich habe schon mehrmals den Router zurückgesetzt und auch andere Firmware Versionen versucht, bekomme es jedoch nicht hin... Den Router habe ich wieder über http://routerlogin.net/adv_index.htm eingerichtet. Aktuell verwende ich die Version V1.0.1.8, mit einem Update auf V1.0.1.20 oder V1.0.1.24 bekomme ich auch über http://routerlogin.net/adv_index.htm die Meldung DumaOS not loaded yet! Ich konnte nur nach einigen Naustarts des Routers wieder eine Verbindung über http://routerlogin.net/adv_index.htm herstellen, mit routerlogin.net klappt es nicht mehr. In einigen Beiträgen habe ich gelesen, Löschen des Browser Cache oder verwenden eines andern Browsers kann den Fehler beheben, jedoch ohne Erfolg. Gibt es noch andere Möglichkeiten den Fehler zu beheben? Vielen Dank für eure Hilfe. Grüße Stefan Und hier noch der Link zum weiteren Verlauf: https://community.netgear.com/t5/Nighthawk-WLAN-Router/Netgear-XR700-DumaOS-not-loaded-yet/m-p/1964332 Ich habe das Problem noch immer, eine Lösung konnte ich noch nicht finden.... Vielen Dank für eure Hilfe. Grüße Stefan
  2. Hey everyone, So to first start off, I have been here since early adoption. Had my Duma for quite some time. But, I have not played in MONTHS... (Had a little one and have lost time playing sadly.) Also, had a different profile on here, and can not figure out my PW so i have to create a new account. GREAT START... Anyway, today I have off and wanted to get to playing again. And now when trying to set up my geofilter the entire host filtering tab does not load at all. Just sits there and has the 5 line loading bar the whole time. Nothing happens. I have rebooted, factory reset and tried everything to get my filter to function again.. Also, not an ISP issue, just ran test and it shows that I am still pulling 850d/950u. Has anyone ran into this issue and what is the fix? Thank you in advance, -Bleach
×
×
  • Create New...