Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'linking routers'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Community
    • News & Announcements
    • Feature Ideas & Improvements for DumaOS
    • Community Discussion
  • Support
    • Knowledge Base
    • Latest Firmwares
    • DumaOS on NETGEAR Nighthawk Support
    • DumaOS on Netduma R1 Support (Open Beta)
    • Original Netduma R1 Firmware Support
    • Call of Duty Support
    • New Games for the Geo-Filter
  • Duma Army Lounge
    • Gamer Talk
    • TechnoBabble
    • Off Topic
  • International Language Forums
    • NETDUMA Deutsch
    • NETDUMA Español
    • NETDUMA Français
  • 1 on 1 Support
    • Request 1 on 1

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


Website URL


Skype


Twitter


Discord


Steam


PlayStation Network


Xbox Live


Nintendo Switch


Battle.net


Connection Speed

Found 1 result

  1. Long story short, I wanted another router as a single access point for everyone in the house to keep the number of devices down on my device manager page, however, after linking the 2 successfully and giving WiFi through the Linksys router, all the devices connect and have internet. The problem I’m having, is that all the devices still populate my XR500 device page. They just say LAN instead of WiFi. Am I doing something wrong or is that what it’s supposed to do?
×
×
  • Create New...