Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dhcp lease'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Community
    • News & Announcements
    • Feature Ideas & Improvements for DumaOS
    • Community Discussion
  • Support
    • Knowledge Base
    • Latest Firmwares
    • DumaOS on Netduma R2 Support
    • Telstra Internet Optimiser support
    • DumaOS on NETGEAR Nighthawk Support
    • DumaOS on Netduma R1 Support
    • DumaOS Mobile App Support
    • Original Netduma R1 Firmware Support
    • Call of Duty Support
    • New Games for the Geo-Filter
  • Duma Army Lounge
    • Gamer Talk
    • TechnoBabble
    • Off Topic
  • International Language Forums
    • NETDUMA Français
    • NETDUMA Español
    • NETDUMA Deutsch

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


DumaOS Routers Owned


TS Model


Website URL


Skype


Twitter


Discord


Steam


PlayStation Network


Xbox Live


Nintendo Switch


Battle.net


Gamer Type


Favourite Genres


Connection Speed

Found 2 results

  1. Hey everyone , My ps4 pro has not had a issue ever connecting Ethernet with my xr500, over the last year, but finally about a month or 2 ago I unplugged my Ethernet from my ps4 and plugged it into my other one to update it faster, then tried plugging it back into mine and now it will always say"connect lan cable "😡🤬😡 I did at some point uncheck the Dhcp box in the LAN SETUP, and I assume this had something to do with it , but I reset my router like said below, and I've wasted days worth of time trying to figure it out .,. ❌i have switched out the cords, restarted , reset everything , literally everything possible. Then I found out online it has something to do with the dhcp lease expiring or something where it's not picking up the cable is connected , or the IP address I had reserved for it initially somehow got lost and now it isn't finding my Ethernet anymore which is properly hooked up as it should be ... ✔️ It's a very sad time playing without an Ethernet cord is so bad and I need it back !.. please can somehow someone give me ANY information to fix this ... I'd appreciate it so much!! I don't know much about this at all and I feel lost.. whatever you can do will help . 😭❤️ Thank you !
  2. So I have set the lease to 168hours before .205 update. It seemed to be a solution to the consistent wifi issues my household has been having with the R2. Every few hours or so the WIFI drops/crashes on our devices. I am wondering if this is a DHCP issue as when I check the logs I always see this: If any ideas or solutions to mitigate how often I lose wifi? Its usually 2-4 times a day again after update .205 my lease is still at 168 hours.
×
×
  • Create New...