Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dashboard unreachable'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Community
    • News & Announcements
    • Feature Ideas & Improvements for DumaOS
    • Community Discussion
  • Support
    • Knowledge Base
    • Latest Firmwares
    • DumaOS on Netduma R2 Support
    • Telstra Game Optimiser Support
    • DumaOS on NETGEAR Nighthawk Support
    • DumaOS on Netduma R1 Support
    • DumaOS Mobile App Support
    • Original Netduma R1 Firmware Support
    • Call of Duty Support
    • New Games for the Geo-Filter
  • Duma Army Lounge
    • Gamer Talk
    • TechnoBabble
    • Off Topic
  • International Language Forums
    • NETDUMA Français
    • NETDUMA Español
    • NETDUMA Deutsch

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


DumaOS Routers Owned


TS Model


Website URL


Skype


Twitter


Discord


Steam


PlayStation Network


Xbox Live


Nintendo Switch


Battle.net


Gamer Type


Favourite Genres


Connection Speed

Found 3 results

  1. I just moved and connected the Netduma R2 router, It works through Ethernet but will not allow me to connect through WiFi, I also cannot access the Dumaos Dashboard neither by going to 192.168.77.1 or Dumaos/ It says this see pictures attached. I have reset it a few times now using numerous methods including the 30 second hold which it doesn't turn off while doing no matter how long I hold the reset button. And the 30-30-30 reset which now won't allow the router to pop up for WiFi connection.
  2. Hey everyone or anyone. I am currently unable to connect to my Duma dashboard I’m unsure when it started to happen and why it’s happening. If anyone has any ideas lmk it’s not urgent as I barely use it however would be nice to see what’s going on inside my internet lol thank you
  3. Hi, I have a big issue with my XR500: Since couple of days Dashboard, Geo-Filter, QoS and Network Monitor are NOT working anymore ,I have a spinner that load forever without loading the components. I can only access the Settings panel. Tried to reboot the router, tried on different browsers (Safari and Chrome) with the same result. Some can help me with this? Thanks, Leonardo
×
×
  • Create New...