Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'connection issue'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Community
    • News & Announcements
    • Feature Ideas & Improvements for DumaOS
    • Community Discussion
  • Support
    • Knowledge Base
    • Latest Firmwares
    • DumaOS on NETGEAR Nighthawk Support
    • DumaOS on Netduma R1 Support (Open Beta)
    • Original Netduma R1 Firmware Support
    • Call of Duty Support
    • New Games for the Geo-Filter
  • Duma Army Lounge
    • Gamer Talk
    • TechnoBabble
    • Off Topic
  • International Language Forums
    • NETDUMA Deutsch
    • NETDUMA Español
    • NETDUMA Français
  • 1 on 1 Support
    • Request 1 on 1

Marker Groups

  • Members

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


Website URL


Skype


Twitter


Discord


Steam


PlayStation Network


Xbox Live


Nintendo Switch


Battle.net


Connection Speed

Found 1 result

  1. Hey guys. First off I've been trying to use the search feature about this but the posts I looked at were vague in the answers or went off topic. I've been using the XR500 for around a year now with a 70 down 20 up connection, QoS set to 65% down 70% up. Aside from the usual CoD server issues I've not had much problem until last month. I went online like I normally would and my connection was horrible, it was spiking (1 second in game stutters) every 5-10 seconds but when looking at my ping it was always a steady connection of 25-35 depending on the server. This eventually stopped happening and after a few nights of cursing my ISP I figured out it was everytime the wife was upstairs watching Netflix on the Firestick, thing she has almost always done this since CoD WWII and it never done this before in this game or the previous. I've tried the following: Increasing the xbox prioritisation to 80% and Firestick to 10% - no change Rebooting all devices including the modem - no change I don't really want to go down the route of turning off connection share and have to manually set values for every device in the house if I can help it. The xbox is wired and the Firestick is wireless, the router is setup to use the same SSID on both 2.4G and 5G and as I type this I wonder if splitting it and connecting the firestick to the 2.4 would do anything. Any ideas are welcome, I've included a picture of the network monitor but it's not really that informative.
×
×
  • Create New...