Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bugs'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Community
    • News & Announcements
    • Feature Ideas & Improvements for DumaOS
    • Community Discussion
  • Support
    • Knowledge Base
    • Latest Firmwares
    • DumaOS on Netduma R2 Support
    • Telstra Game Optimiser Support
    • DumaOS on NETGEAR Nighthawk Support
    • DumaOS on Netduma R1 Support
    • DumaOS Mobile App Support
    • Original Netduma R1 Firmware Support
    • Call of Duty Support
    • New Games for the Geo-Filter
  • Duma Army Lounge
    • Gamer Talk
    • TechnoBabble
    • Off Topic
  • International Language Forums
    • NETDUMA Français
    • NETDUMA Español
    • NETDUMA Deutsch

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


DumaOS Routers Owned


TS Model


Website URL


Skype


Twitter


Discord


Steam


PlayStation Network


Xbox Live


Nintendo Switch


Battle.net


Gamer Type


Favourite Genres


Connection Speed

Found 2 results

  1. First this router is using the latest firmware (that is about a year old now) Second The router does not experience power downs due to power loss ( its connected to a back up power supply) Third this firmware is so old I cant even keep track of all the bugs or what is already known but here we go. #1 Randomly the Dashboard will reset to default and I have to re-customize it to the way I like it. #2 randomly settings we return to default i.e wifi will return to combined settings vs my custom names and passwords for 2.4 and 5ghz #3 almost weekly I will be given guides (tool tips) on all the pages even when I have dismissed them multiple times #4 If I have geo filter on for but no devices or apps connected to it I will be unable to connect to some servers that are outside the "filter zone" IE couldnt get windows updates until I realized it worked just fine on my phone hot spot and changed the radius of the zone to the entire planet and boom windows updates and windows 11 #5 My connection benchmarks get deleted at random intervals ( looks like I have never ran one sometimes they get deleted after as little as 6 hours) #6 QOS tab just deletes everything. My custom bandwidth settings, my priority everything on the page just gone.; #7 IPV6 via starlink just does not work with this router I can use my ASUS one from literally 5 years ago and boom IPV6 is plug and play #8 5GHz will just give up randomly, doesn't matter if I am 5 feet away from it using oculus air link just lost connection, sometimes it works on my phone but I cant even see 5GHz as an option on the bedroom xbox series s Testing I have tried to reinstall the Firmware, nothing, I try to ensure I save and log out of the OS nothing. I have even just tried to leave it alone and never log in for a month and nothing. I am sure there are more but its been so long since any communication I stopped tracking them and putting as much effort into this bug report as the team has done with the R2 firmware and communication.
  2. Since we're in beta, do we have a central bug list to check before posting here? I'm seeing UI bugs... like, when you "pin" the bandwidth allocation rose so that it appears on the dashboard, there is no rose displayed. Also on the dashboard, when you click on a network client down or upload, it doesn't launch the Category Breakdown like on the Network Monitor page. Let me know if this is how to report this small bugs.
×
×
  • Create New...