Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '@netdumafraser'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Community
    • News & Announcements
    • Feature Ideas & Improvements for DumaOS
    • Community Discussion
  • Support
    • Knowledge Base
    • Latest Firmwares
    • DumaOS on Netduma R2 Support
    • Telstra Internet Optimiser support
    • DumaOS on NETGEAR Nighthawk Support
    • DumaOS on Netduma R1 Support
    • DumaOS Mobile App Support
    • Original Netduma R1 Firmware Support
    • Call of Duty Support
    • New Games for the Geo-Filter
  • Duma Army Lounge
    • Gamer Talk
    • TechnoBabble
    • Off Topic
  • International Language Forums
    • NETDUMA Français
    • NETDUMA Español
    • NETDUMA Deutsch

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


DumaOS Routers Owned


TS Model


Website URL


Skype


Twitter


Discord


Steam


PlayStation Network


Xbox Live


Nintendo Switch


Battle.net


Gamer Type


Favourite Genres


Connection Speed

Found 5 results

  1. Hi i did post in the review section about the issue I had on day one. It has been rather warm in my flat and when I first installed the router it would cut off after 20 to 30mins. I turn the router upside down which seemed to help. but last night at 1am it cut my internet off and the whole box locked up and couldn’t access the webui either. I tried to use the reset button on the back held it down for over 30 seconds and it doesn’t do anything. I unplugged it and left it for 20 mins plugged back in and the router did boot up but after 20-30mins it crashed again and no access to web ui again or no internet. I then unplugged again and left for 2 minutes and plugged back in router came back up again. So I reset the router in the web ui and on reboot it wouldn’t start up again until I unplugged it for 1 minute then it booted up again. But the same issues happened again. I’ve reset the router though we ui 6 times and the issues still Persist. i really don’t know what else to do there seems to be a hardware fault but I’m not sure any help will be great fully received
  2. I have spectrum which came with a router an modem ,i have a netduma r1 but it doesnt get the 5g speed how can i have 5g speed but have the benefits of netduma r1
  3. Hey, just wondering why on the netduma geofilter I'm getting 29ms ping to a peer but in cod MW I get 150ms ?
  4. So I have a scuf vantage my thing is before I got a scuf I used kontrol freeks. What’s your guys opinion on them which is better to use scuf sticks or kontrol freeks. Or do you think is doesn’t matter an just comes down to playing a lot an getting use to the scuf thumbsticks or think their the same? An do you guys use either or?
  5. I was trying to set up the vpn for my xr500 when I get set up can you use the 2 given there for you. Or do you have to have a vpn provider to put in an set it up. Or how do I go about setting it up ?
×
×
  • Create New...