Jump to content

Welcome to Netduma Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

imts_maul

imts_maul

Member Since 05 Jul 2015
Offline Last Active 4 days ago
-----

In Topic: QOS slider issue

A week ago

Thanks for letting us know about this. We have never heard of this bug before, so definitely an unusual one!
 
Which browser are you using?
 
Well done for fixing it.


Definitely strange, I use chrome. But I tried Firefox and Safari and had the same issue. Yeah, I'm glad I was able to finally locate the issue too. Things like that drive me insane until they're resolved..

In Topic: QOS slider issue

A week ago

I've already tried those suggestions before coming to the forum. V2.2.1.10 version, I rolled it back because this problem started after the update..

But I found the glitch, I have to manually add my bandwidth speeds. If I allow DumaOS to run the speedtest and use it's findings, I am unable to adjust my sliders. If I erase those numbers and enter the numbers manually, even if it's the exact same numbers, then the sliders work as intended.. So my problem has been fixed, but it's something NETDUMA may want to look at..

In Topic: Unable to add people to my approved list

15 March 2018 - 10:41 PM

Maul, I had the same exact problem when I got my XR500. Try placing your geo-filter in Spectate mode first. Your friends in party chat should become visible. After you add them, switch back to Filtering mode. Let us know if that works!



Thanks Shikko, but that's the first thing I do when trying to add somebody. I have found a common denominator to the people I am unable to Ping, they all have a Netgear router. I'm able to Ping my friends who have Linksys and Asus routers.. but my 3 friends who are running Netgear routers, I am unable to Ping.. but if hook up the old R1, I can ping everybody...

In Topic: Unable to add people to my approved list

14 March 2018 - 01:39 AM

I'm open NAT, they're open NAT... I don't get it either.. I hooked up the R1 to see if I could add them on their, and had no problems.. went back to the XR500 and it just won't ping people in my chat party.. just throws me for a curve when I can ping the Dedicated servers and Peers outside my chat. Might look into settings on the PS4 tomorrow and see if I can figure something out..

In Topic: Unable to add people to my approved list

14 March 2018 - 12:48 AM

Still unable to ping people in my chat