Jump to content

Welcome to Netduma Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Netduma Admin

Netduma Admin

Member Since 31 Jan 2018
Offline Last Active 8 hours ago
*****

In Topic: xr500 Internet Connection Drops Randomly

A day ago

Also having connection drops please send me
Firmware to help

 

I’ve messaged you 

 

Also getting lots of lag for the first time. all games seem to be unplayble. connection cutting in and out. I'm on firmware 2.3.2.22. I've reset my network PLENTY of times but no luck

 

Could you make a new thread for this please and we will help you there


In Topic: having to reboot my xr500 to get my connection back

A day ago

Ok. Thanks, let us know how you get on. Hopefully it’s ok now.

In Topic: having to reboot my xr500 to get my connection back

A day ago

It’s probably your factory reset that is causing it to default back to Auto Ping Host being checked. Let us know if the issue continues once you stop factory resetting.

I will PM you the download link for the trial firmware

In Topic: having to reboot my xr500 to get my connection back

A day ago

I also got these disconnects recently

 

Is this wired or wireless? I'll PM you the firmware now to try out


In Topic: Cloud - Incorrect Server Locations

A day ago

Thanks Phil - quite a few there. Are you using the Bleeding Edge cloud? Go to >Settings >Miscellaneous and enable both Auto-Cloud and Bleeding Edge Cloud.