Jump to content

Welcome to Netduma Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

KYZA-SOZAY82

KYZA-SOZAY82

Member Since 20 Oct 2016
Offline Last Active A week ago
-----

LAN cable disconnected

A week ago

I'm having problems with my netduma, my ps4 keeps disconnecting me from my games saying Lan cable disconnected.

I've rebooted my netduma and also my bt infinity router numerous times but it still keeps happening.

 

I've tried just using my bt router and the problem stops happening, so i know its my netduma.

I've had the same setup for about 2 years with no problems, but now i'm having problems.

 

Any suggestions would be gratefully appreciated thanks.

 


iphone5 access?

16 August 2017 - 02:02 PM

Can anyone tell me how to access the netduma router on my iphone5?

Or tell me if it is possible to do so?


Internet diognosis not working

17 April 2017 - 12:35 PM

My Internet diognosis has stopped working but it was a few weeks ago.

 

Every time i try to use it it just starts but never finishes, even if i leave it on for 3 hours.

 

Its doing my head in, please help


Internet diagnostics not working

22 March 2017 - 05:00 PM

My internet diagnostics is not working but it was last week.

 

Any one else having this problem?


BT infinity Traceroute

13 March 2017 - 01:29 PM

I recently changed my ISP to bt infinity,but when i'm playing RB6 siege on my ps4 i've noticed that my ping is not stable and keeps jumping from 55 to 80,its unstable because i was getting a 40ms ping 90% of the time but now it rarely goes to 40ms.

 

I've noticed that i always get connected to the weu server and rarely the neu server which i was always connected to previously i've done a traceroute to see were its going and its going over to the USA on its travels instead of to the neu server then to me,but it never did before :(.

 

Is there anyway i can sort this out?Because my sensitivity is all messed up.

 

Please help me someone because bt arnt helping me,the help would be gratefully appreciated .