Jump to content
gkontos10

How to get full speeds on duma OS?

Recommended Posts

Hello guys

i have big problem 

I upgrade my router to duma os 

But i get really slow speeds 

Am paying for 100 upload and 10 download 

But i get max 35 download 

What settings i have to use in order to get full speed? 

 

P. S. With old firmware i was getting full speeds 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still the max i can get for download speed, with wired connection test is 75mbs..

The moment i was getting full speeds with old firmware.. 

 

Secondly i have some questions.. 

 

1.  At the geo filter i have the profiles tab, how does really working? If I will play God BO4 i choose cod profile, how do i reset it back to normal when i finish? 

2. What is filtering mode and spectating mode? 

3. On anti bufferbloat what is always, never and high means, what to choose? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, gkontos10 said:

1.  At the geo filter i have the profiles tab, how does really working? If I will play God BO4 i choose cod profile, how do i reset it back to normal when i finish? 

2. What is filtering mode and spectating mode? 

3. On anti bufferbloat what is always, never and high means, what to choose? 

Sorry missed these questions the first time.

  1. It adjusts your radius and strict mode to what we recommend. There is no real default. You can just change the radius manually.
  2. Filtering Mode is the mode that makes the Geo-Filter actually filter according to your settings and get you games within your radius. Spectating Mode doesn't block any connections but still allows you to see where they are located and the ping to them.
  3. I'd recommend you click the ? icon on the Anti-Bufferbloat panel to understand how it works. You can also follow the QoS tour by clicking the ? icon next to the QoS title.

If you disable QoS completely in Anti-Bufferbloat options do you get full speeds? (Open the menu and click Disable QoS)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Something is really weird here.. 

After 2-3 reboot of the main modem and R1. And without change anything. 

Now it seems that i get full speed.. 

But i will check it again tonight and i let you know 

Share this post


Link to post
Share on other sites
30 minutes ago, gkontos10 said:

Something is really weird here.. 

After 2-3 reboot of the main modem and R1. And without change anything. 

Now it seems that i get full speed.. 

But i will check it again tonight and i let you know 

I'm not actually surprised - speed issues are so often fixed at random by reboots. It doesn't make much sense really, I wish the solution was more predictable.

I'm glad it's fixed if only for now - keep us in the loop and we'll be happy to support you again if you need it!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×