DumaOS on the Netduma R1 is now in Open Beta! Learn more here: http://forum.netduma.com/topic/26315-dumaos-on-the-netduma-r1-is-now-in-open-beta/

 

Jump to content
Sign in to follow this  

Recommended Posts

My issue began a few weeks ago.

 

basically, the R1 is not allowing upload speeds greater than 1Mbps.

 

it doesnt matter how i tweak congestion controls (bandwidth settings, anti flood % controls, device prioritization) It's almost like the R1 considers 1Mbps the absulote upload cap and only allows 0 to 0.9 speeds.

 

This occurs:

> even with only one device conected to the R1 (tried both wired and wireless) 

> with different cables between internet source and R1 (i've even plugged my laptop straight into the internet source with the same cable, and gotten full bandwidth speeds)

> even after i've factory reset the router (software and hardware reset button)

> even after i've tried different suggestions found on the forums (disabling IPv6, disabling deep packet processing)

 

i'm at my wits end.

 

Maybe there's something i'm missing diagnostic wise?

 

Any guidance would be appreciated with trouble shooting, but if there is a hardware problem, what are my options for repair? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×