Jump to content
Mkp20

My netduma restarts again and again

Recommended Posts

Hi there, from today every time I plug the router into the power cord, the device turns on normally as usual and after 15 seconds all the lights are turned on and off with the indicator sound. this process is repeated again and again, I think it goes by the restart number 88. I've been with Netduma for 2 years and it never happened to me. some help? ( its no overheating) Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks guys! It was a problem with the power wire, I solved it and it works perfect as always now. I have a question that I take advantage of doing it here so I do not open another topic. the configuration for close games in cod is also perfect, but through the router (wired), I have less mb than with the modem wifi of my company. Is there any solution? some open topic? Thanks again!

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks guys! It was a problem with the power wire, I solved it and it works perfect as always now. I have a question that I take advantage of doing it here so I do not open another topic. the configuration for close games in cod is also perfect, but through the router (wired), I have less mb than with the modem wifi of my company. Is there any solution? some open topic? Thanks again!

 

That's great to hear!

 

As for your other question, the solution is different depending on your speeds. What speeds do you receive through the Modem, and what do you get through the Netduma?

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's great to hear!

 

As for your other question, the solution is different depending on your speeds. What speeds do you receive through the Modem, and what do you get through the Netduma?

Thank you! The modem's wifi is approximately 50-60 mbs, and from the connected router about 16-18 mbs :/. with speed test on my iPhone 95 mbs from '100'. all under the same conditions with the same connected devices

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you! The modem's wifi is approximately 50-60 mbs, and from the connected router about 16-18 mbs :/. with speed test on my iPhone 95 mbs from '100'. all under the same conditions with the same connected devices

 

Thanks - could you follow this guide, this should restore you speeds to the expected amount:

 

http://support.netduma.com/support/solutions/articles/16000022366-why-is-my-connection-speed-lower-

 

If the guide does not fix it, could you check that:

 

1. Nothing is connected to your modem directly that could be using a lot of speeds when you run a speedtest?

2. The wire you are using is not faulty

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×