Jump to content
Sign in to follow this  
ChugNorris4678

Sudden R1 Problems.

Recommended Posts

I've had my R1 for about 9 months. Never had any issues with it, until a power outage a couple days ago. There were some funky connectivity issues, but eventually had everything working again. At least, until last night when my internet shut off entirely. I figured it was due to some maintenance from my ISP, but this morning I still couldn't access the internet. I had a tech come to my house today, replace my modem, and double check that it was working. I plugged my R1 back in, and now I can't even access the interface. My PC only shows an unidentified Network instead of 'Netduma R1' like it usually does. I'm not well versed in computers, so I'm pretty perplexed at what to do. Can anybody help me to troubleshoot my problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same issue for about 2 weeks now after a power outage. My internet goes in and out sometimes never comes back on, but I change my Netduma out for my old TP-Link today to see if Netduma R1 was the problem and it was.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same issue for about 2 weeks now after a power outage. My internet goes in and out sometimes never comes back on, but I change my Netduma out for my old TP-Link today to see if Netduma R1 was the problem and it was.

 

Did you have a surge protector? Is this internet dropping wired or wireless?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×