Jump to content

Welcome to Netduma Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Major NETDUMA Upgrade Now Available (v 1.03.6j)


  • Please log in to reply
1745 replies to this topic

#1701
Webbdawg

Webbdawg

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 1 posts
  • Local time: 03:31 AM

I'm on 1.03.6g and guess need an update. Thanks



#1702
loki

loki

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 4 posts
  • Local time: 03:31 AM

 I am on a version lower than 1.03.5m resisting help updating per your instructions above 



#1703
Netduma Fraser

Netduma Fraser

    Tech & Customer Support

  • Administrators
  • 18,299 posts
  • Local time: 10:31 AM

Hello, I'm on 1.03.3 and I need to upgrade. Thanks in advanced.

 

I have PM'd you. 

 

I'm on 1.03.6g and guess need an update. Thanks

 

You don't need to upgrade.

 

 I am on a version lower than 1.03.5m resisting help updating per your instructions above 

 

I said above you're fine to upgrade - if you've rebooted in that time let me know and I'll check again.


Twitter/Facebook/YouTube/Twitch/Instagram/Steam Group/Discord

 

Official R1 Support Times: 10am - 6pm BST

World Clock

Official DumaOS/XR500 Support Times: 12pm - 2am BST



If you're having Settings or Hardware issues with the XR500 please go here and login to get the number for Netgear's 24/7 support line: http://support.netgear.com/


#1704
loki

loki

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 4 posts
  • Local time: 03:31 AM

Can you check my router again plz.  We had a power outage.  Thx!



#1705
Netduma Jack

Netduma Jack

    Graphic Artist

  • Administrators
  • 2,556 posts
  • Local time: 10:31 AM

Can you check my router again plz.  We had a power outage.  Thx!

 

Can you access your router Interface on 192.168.88.1? Do you have Internet access? I wouldn't worry about it if the router is still functioning as intended.

 

If it isn't functioning, please open another thread in General Support and let us know the situation. Thanks!


Technical support:

 

Fine tuning guide - How to set up your Netduma R1 quickly with optimum settings. Includes: How to get your full speeds, opening your NAT & Geo-filter settings etc.
FAQ - Includes: How to play with friends using the Geo-filter, I can't access the router control panel, Wifi keeps dropping out etc.
Wiki - Main link to the Wiki, for everything else please search here or on the forum.
Current firmware version (1.03.6) - If you are on anything below this, follow the instructions carefully to upgrade.

 

Any other issues please make a new thread on the forum, thank you  :)

 

Twitter - Facebook - YouTube - Twitch - Instagram - Steam Group - Discord


#1706
Netduma Fraser

Netduma Fraser

    Tech & Customer Support

  • Administrators
  • 18,299 posts
  • Local time: 10:31 AM

Can you check my router again plz.  We had a power outage.  Thx!

 

You're good to go. Please do not reboot before upgrading.


Twitter/Facebook/YouTube/Twitch/Instagram/Steam Group/Discord

 

Official R1 Support Times: 10am - 6pm BST

World Clock

Official DumaOS/XR500 Support Times: 12pm - 2am BST



If you're having Settings or Hardware issues with the XR500 please go here and login to get the number for Netgear's 24/7 support line: http://support.netgear.com/


#1707
Jordan22

Jordan22

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 1 posts
  • Local time: 04:31 AM

Please can you guys update my router? i was one of the first customers you guys had years ago and all i want is my wifi to stop cutting out every 3 hours.  I dont see anywhere in my settings on how to "ticker" your support staff. PLEASE HELP



#1708
Netduma Fraser

Netduma Fraser

    Tech & Customer Support

  • Administrators
  • 18,299 posts
  • Local time: 10:31 AM

Please can you guys update my router? i was one of the first customers you guys had years ago and all i want is my wifi to stop cutting out every 3 hours.  I dont see anywhere in my settings on how to "ticker" your support staff. PLEASE HELP

 

Not sure what version you're on but I've PM'd you.


Twitter/Facebook/YouTube/Twitch/Instagram/Steam Group/Discord

 

Official R1 Support Times: 10am - 6pm BST

World Clock

Official DumaOS/XR500 Support Times: 12pm - 2am BST



If you're having Settings or Hardware issues with the XR500 please go here and login to get the number for Netgear's 24/7 support line: http://support.netgear.com/


#1709
Proheirant

Proheirant

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 1 posts
  • Local time: 05:31 AM

im on a lower version than 1.03.5 im on R1 debug version 1.03.3 running on rb-951g-2hnd .  its 1.03.3



#1710
Netduma Fraser

Netduma Fraser

    Tech & Customer Support

  • Administrators
  • 18,299 posts
  • Local time: 10:31 AM

im on a lower version than 1.03.5 im on R1 debug version 1.03.3 running on rb-951g-2hnd .  its 1.03.3

 

We could not access your router. Please ensure the R1 WAN IP is in the DMZ of your ISP hub, UPnP & Port forwarding is disabled on your ISP hub and that remote access is ticked on the R1 in settings > miscellaneous.


Twitter/Facebook/YouTube/Twitch/Instagram/Steam Group/Discord

 

Official R1 Support Times: 10am - 6pm BST

World Clock

Official DumaOS/XR500 Support Times: 12pm - 2am BST



If you're having Settings or Hardware issues with the XR500 please go here and login to get the number for Netgear's 24/7 support line: http://support.netgear.com/


#1711
saif9

saif9

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 2 posts

Hi I am on R1 dubug Version 1.03.3 running on rb-951g-2hnd. What do I need to do to upgrade to new version of netduma OS 1.03.6+?

 

 

Thank you,

Saif.



#1712
Netduma Fraser

Netduma Fraser

    Tech & Customer Support

  • Administrators
  • 18,299 posts
  • Local time: 10:31 AM

Hi I am on R1 dubug Version 1.03.3 running on rb-951g-2hnd. What do I need to do to upgrade to new version of netduma OS 1.03.6+?

 

 

Thank you,

Saif.

 

You're good to go, just download firmware from first page of this topic then upload on the router. Please do not reboot before upgrading.


Twitter/Facebook/YouTube/Twitch/Instagram/Steam Group/Discord

 

Official R1 Support Times: 10am - 6pm BST

World Clock

Official DumaOS/XR500 Support Times: 12pm - 2am BST



If you're having Settings or Hardware issues with the XR500 please go here and login to get the number for Netgear's 24/7 support line: http://support.netgear.com/


#1713
saif9

saif9

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 2 posts

Hi I think I rebooted the router... sorry I didnt see your message. Are you able to double check for me before I upgrade?



#1714
Netduma Fraser

Netduma Fraser

    Tech & Customer Support

  • Administrators
  • 18,299 posts
  • Local time: 10:31 AM

Hi I think I rebooted the router... sorry I didnt see your message. Are you able to double check for me before I upgrade?

 

Double checked, you're good to go. Please do not reboot before upgrading.


Twitter/Facebook/YouTube/Twitch/Instagram/Steam Group/Discord

 

Official R1 Support Times: 10am - 6pm BST

World Clock

Official DumaOS/XR500 Support Times: 12pm - 2am BST



If you're having Settings or Hardware issues with the XR500 please go here and login to get the number for Netgear's 24/7 support line: http://support.netgear.com/


#1715
P00T38801

P00T38801

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 posts
  • Local time: 04:31 AM
  • LocationMississippi
Currently on 1.03.6j

#1716
pollutionblues

pollutionblues

    Forum Legend

  • Moderators
  • 1,049 posts
  • Local time: 10:31 AM
  • LocationOuter Hebrides

Currently on 1.03.6j


You don’t need to upgrade, you are on the latest version
The family that slays together stays together

#1717
matt.lorimer.02

matt.lorimer.02

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 3 posts
  • Local time: 05:31 PM
  • LocationPerth, Australia

Hi, I have checked and I am running version 1.03.03 and I would like to upgrade.

I have ticked to allow remote access for Netduma Tech Support.

 

Thank you



#1718
Netduma Fraser

Netduma Fraser

    Tech & Customer Support

  • Administrators
  • 18,299 posts
  • Local time: 10:31 AM

Hi, I have checked and I am running version 1.03.03 and I would like to upgrade.
I have ticked to allow remote access for Netduma Tech Support.
 
Thank you

We could not access your router. Please ensure the R1 WAN IP is in the DMZ of your ISP hub, UPnP & Port forwarding is disabled on your ISP hub and that remote access is ticked on the R1 in settings > miscellaneous.


Twitter/Facebook/YouTube/Twitch/Instagram/Steam Group/Discord

 

Official R1 Support Times: 10am - 6pm BST

World Clock

Official DumaOS/XR500 Support Times: 12pm - 2am BST



If you're having Settings or Hardware issues with the XR500 please go here and login to get the number for Netgear's 24/7 support line: http://support.netgear.com/


#1719
matt.lorimer.02

matt.lorimer.02

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 3 posts
  • Local time: 05:31 PM
  • LocationPerth, Australia

We could not access your router. Please ensure the R1 WAN IP is in the DMZ of your ISP hub, UPnP & Port forwarding is disabled on your ISP hub and that remote access is ticked on the R1 in settings > miscellaneous.

UPnP & Port forwarding is disabled and remote access is ticked

A friend of mine confirmed that my WAN IP is definitely accessible remotely.

Could you please try again?

Thanks in advance



#1720
zmx82

zmx82

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 1 posts
  • Local time: 05:31 AM

running version .3 ready for an upgrade






2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users