Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'R1 upload speed'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Community
    • News & Announcements
    • Feedback & Feature Requests
    • Community Discussion
    • Latest Netduma Firmware
  • Support
    • Black Ops 4 Support
    • Knowledge Base
    • DumaOS on NETGEAR Nighthawk Support
    • DumaOS on Netduma R1 Support (Open Beta)
    • Original Netduma R1 Firmware Support
    • New Games for the Geo-Filter
  • Duma Army Lounge
    • Gamer Talk
    • TechnoBabble
    • Off Topic
  • International Language Forums
    • NETDUMA Deutsch
    • NETDUMA Español
    • NETDUMA Français
  • 1 on 1 Support
    • Request 1 on 1

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. My issue began a few weeks ago. basically, the R1 is not allowing upload speeds greater than 1Mbps. it doesnt matter how i tweak congestion controls (bandwidth settings, anti flood % controls, device prioritization) It's almost like the R1 considers 1Mbps the absulote upload cap and only allows 0 to 0.9 speeds. This occurs: > even with only one device conected to the R1 (tried both wired and wireless) > with different cables between internet source and R1 (i've even plugged my laptop straight into the internet source with the same cable, and gotten full bandwidth speeds) > even after i've factory reset the router (software and hardware reset button) > even after i've tried different suggestions found on the forums (disabling IPv6, disabling deep packet processing) i'm at my wits end. Maybe there's something i'm missing diagnostic wise? Any guidance would be appreciated with trouble shooting, but if there is a hardware problem, what are my options for repair?
×