DumaOS on the Netduma R1 is now in Open Beta! Learn more here: http://forum.netduma.com/topic/26315-dumaos-on-the-netduma-r1-is-now-in-open-beta/

 

Jump to content

1Actual

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

1Actual last won the day on August 26 2016

1Actual had the most liked content!

About 1Actual

  • Rank
    Junior Member
  1. I understand and sure I'll leave interface password off, it was off before for a long while and i had no issues. I thought turning it on would help keep things more secure and Yes i have a WiFi password. Thank you for your help!
  2. It loaded fine without the interface password, I don't understand... why doesn't it work with the password? i thought a password should be set?
  3. Firefox and yes interface password. As of right now i can't access the interface, I'll keep trying. Update: I was able to get access via the local IP for the interface, however http://r1still doesn't load. I guess i'll just use the IP from now on since that seems to be working. I don't understand why http://r1stopped worked all of a sudden.
  4. Hello, I have recently been having an issue where the Netduma interface pages don't load and give me a "Problem loading page" - "Server not found" error. This will happen when i navigate to a new page after being idle for a while or for example make a change like to the congestion controls, The slider when i change from 80% to 100% and vice versa. If i then try to navigate to a new page the page won't load. If i wait a little while it will load again after sometime has passed. Does anyone know why this is happening, it's starting to get annoying. FYI my internet is still working fine when the Netduma pages don't load. Thanks
  5. Hello Fraser, It's not a problem, I can wait till Monday.
  6. Hi, I'm currently running R1 debug version 1.03.4 running on rb-951g-2hnd and i would like to upgrade to 1.03.6 I have the NetDuma setting ticked to "Allow remote access to Netduma tech support" in Miscellaneous. Thanks
×