DumaOS on the Netduma R1 is now in Open Beta! Learn more here: http://forum.netduma.com/topic/26315-dumaos-on-the-netduma-r1-is-now-in-open-beta/

 

Jump to content

daz

Members
  • Content count

    423
  • Joined

  • Last visited

  1. I'm in the UK , you know of a different brand that fits cause this is my 2ND one to go pop
  2. What power supply can I use with duma cause mine just went pop in quite a spectacular fashion
  3. they are bt mini connectors and i cant find any way to alter anything, i have a pair of tp link powerline adaptors might try them
  4. hi guys i moved house few months back and not long plugged the duma back in and now that i have i have strict nat and also says double nat detected?? i gone through the sticky on opening nat and that hasnt helped my set up isnt ideal i know but its what i have to do in this new house BT hub > power line adaptor > power line adator > duma > xbox one not great i know but thats what i got , i do plan on running ethernet in future but that inolves drilling through walls so this is what i got for now can any one help
  5. <script data-cfasync="false" src="/cdn-cgi/scripts/d07b1474/cloudflare-static/email-decode.min.js"></script> ye coming from the plug itself. ok will do
  6. my power supply is making a really anoying screaching sound what other one could i use?
  7. also the router has an EWAN port should i be using this port to connect the ethernet or any of the other 4?
  8. the have same password and ssid altho i did notice that the hh6 has capital B will that make difference? and the billion was on chanel 1 and i think the hh6 was too i have now changed the channel to channel 2
  9. hi guys not been on here for a while but need some help not duma related but im sure someone will have the knowledge to help ive just signed my partner up to bt internet and the wifi signal doesnt go that far due to thick walls in the house but i had an idea of using couple of tp links to get an ethernet into the room that doesnt get wifi then connecting my old billion 7800n router to that and using it as a wifi repeater, i found out how to do it and what settings to change to get it working then tested it at my house and sure enough it worked great, i then took it over to my gf's house and plugged it in as it was now basically plug and play as id already done the settings and sure enough again it worked brilliantly for about 30 mins and now the wifi cuts out comes back very briefly every so often long enough to see it as an available network but then disapears again before i can connect im guessing that since the router probably doesnt detect that it has internet the wifi turns off if this is the case is there a way to force it to stay on or am i completly wrong and there is another cause and cure? p.s. this is what i did to get it working http://forum.billion.uk.com/viewtopic.php?t=3464
×