Jump to content

xlr8r

Members
  • Content count

    307
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by xlr8r

  1. xlr8r

    Themes on XR500

    this was a request a year ago ....and still we wait. Device Auto-detect (a perk) is unnecessary, i would prefer to manually pick the devices anyway like Killhippie stated. Would be nice to see this in place before this router becomes obsolete....
  2. xlr8r

    Link Aggregation

    so does the xr500 do Link Aggregation ? no definitive answer available from Netgear ...
  3. since the new firmware , i cannot delete an Offline unwanted device from device manager ? I sold this router to a friend but manage it remotely for him..... the device will not delete ? it says its Online ....?
  4. ok, this is now getting weird! just for giggles I tried to remove one of the devices in Device manager that i couldnt previously remove.... today, i can remove any devices... wah ? The only things i have done recently are; 1. messed about with the USB Media Share settings (which doesn't work properly http://forum.netduma.com/topic/28131-usb-storage-media-server-malfunction/ ) 2. tweaked a bit at Content Filtering (for parental control) 3. rebooted a couple of times. given that i had done step 3 several times already in my original post, i can only assume either step 1 or 2 remedied the problem.....?
  5. ok reopening this as there is still an issue i cannot resolve old topic was here so... i have the media share setup and i can open the folders using my SONY Smart Tv but it says there are no files ? this is router related as the tv can access and play files no problem from m NAS but not from the share setup on the drive connected to the router ? it shows the folders but no content within ? anyone know how to fix ths ? thanks
  6. not wasting time with netgear, pulled hard drive off xr500, stuck it on arse of the NAS and added it as a ahare on the NAS. Sony tv now accesses files perfectly Media Server clearly broken on XR500 and subsequently disabled (along with Hybrid VPN lol)
  7. yes files are accessible from a pc but not tv ? tv sees folders but no contents ...?
  8. when i tried to request assistance it said my support had ended.... is there somewhere else to open a ticket ? if you have a link that would be great. thanks
  9. tried that , got nowhere (as per usual with Netgear)
  10. nope, doesnt work. i now have a stack of unwanted devices that no longer exist and cannot be removed. Hard to believe this Year Old router has this problem....?
  11. i had been thinking the same thing, perhaps if next firmware has a toggle for disabling logging....? (like any other router)
  12. will this be fixed in next firmware ? and when will next firmware be released ? thanks
  13. so why bother putting Hybrid VPN on the xr500 if it couldnt handle it....? even with just one device active on the Hybrid VPN, the router drops speeds significantly. i gave up on the Hybrid VPN anyway and settled for pc client based setup. Hybrid VPN also periodically causes internet failure for a few mins and then reconnects....
  14. Yes, internet drops only when Hybrid VPN is enabled. i sent the log the last time to another Admin (cant rem which one) but heard nothing since. just gona abandon the Hybrid VPN for now.
  15. same issues after factory reset and setting up again. Had to disable Hybrid VPN permanently on router to maintain stable internet connection. pity it doesn't work properly ....
  16. still having same issues here but i havent done a factory reset after last firmware (latest) will try that and report back after a few days to see if internet stays stable with VPN enabled.
  17. trying to connect up an external USB drive to act as a media storage DLNA device to allow family members to view movies etc. However , after enabling Media Server settings , how exactly do you "map network drive" from a Windows 10 computer ? the share name isnt available on the home network even though the same Workgroup is matched ? Just doesnt show up anywhere...? \\XR500\Media\ doesnt work or am i missing something important ?
  18. sorted didnt notice i had to tick a box to enable the share
  19. yes im using that but the share isnt showing up on the network??, everything else on my network works fine except the share created on the XR500. just doesnt appear on any laptop or Pc on same network ? i must assume this is function is broken on the XR500 ?
  20. xlr8r

    Fifa19

    answer found in this post by Netduma Jack
  21. Would be nice to have a few more "types" available from the drop-down menu in Device Manager\Device Settings\Device Type.... (+ CCTV , i missed that one. I know "Camera" is there, but just to differentiate perhaps...?) (& maybe just Streaming Device instead of Media Player, or both...?)
  22. hi yes correct. in the log it said Internet Disconnected, then it reconnects about 3 mins later (only when Hybrid VPN is enabled) i will enable t again and see if i can capture what the log says at the time
  23. hi Fraser, no, only when the vpn (IPVanish) is enabled and active. only 2 devices were listed in VPN. internet just drops for no obvious reason other than VPN running. Router runs okay (no drops) when its disabled...? cheers
×