DumaOS on the Netduma R1 is now in Open Beta! Learn more here: http://forum.netduma.com/topic/26315-dumaos-on-the-netduma-r1-is-now-in-open-beta/

 

Jump to content

1874formby

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. 1874formby

    Netduma Interface

    Yes this is what I had. I’ve disabled all the ports I opened and just using upnp and its a lot quicker. Thanks a lot! Out of the 2 what would you recommended?
  2. Hi, Gaining access to the interface of the router is very slow and when I do gain access and try and select various options on the left eg settings, geo filter etc it takes minutes to load. I’m on the latest firmware and did have issues actually gaining access to the interface not long ago. Any ideas why it’s taking so long?
  3. 1874formby

    Blank Default Gateway

    The 192.168.88.1 is working now. Very strange but thanks to both of you for the help. Maybe it fell out with me for not using it for several months. One last question. It says at the bottom “R1 debug version 1.03.6g running on rb-951g-2hnd” Is this the latest version?
  4. 1874formby

    Blank Default Gateway

    It is showing the same message. “The connection has timed out. The server at 192.168.1.1 is taking too long to respond.”
  5. 1874formby

    Blank Default Gateway

    Thanks for the guide. I will give it a go later tonight but I haven’t upgraded as far as I know. I’ve used the reset button at the back as well. Would using the reset button have an impact? Thanks
  6. 1874formby

    Blank Default Gateway

    Update. I used the wrong port in the netduma. I tried it again connecting via port 2 and the default gateway is 192.168.88.1 However this does not work and get the following message. This site can’t be reached 192.168.88.1 took too long to respond. Try: Checking the connection ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
  7. Hello Netduma community, I hope you can help! I bought the Netduma just under a year ago and it was working fine. I had it setup at my old house and then I moved a few months ago. I never got round to setting it up again until now and I couldn't remember the password to connect to it. I tried to access the interface using the default ip address but it keeps saying timed out. I've done a hard reset by pressing the reset button and the box beeps and I've tried it again but still the same issue. I then connected it to the laptop via Ethernet cable and run the command ipconfig but the it shows the default gateway as blank, no digits next to that field. This is all I've got and I'm not very tech savvy so ipconfig is about the limit for me! I hope this is enough to help. Thanks
×